Andre Molenaar

Horren

Klik voor de brochure

Klik voor de brochure

Wie wil in de zomer niet lekker de ramen en deuren open gooien en heerlijk buiten op het balkon of terras genieten van een lekkere zomeravond, maar… met de binnenverlichting aan dringen vervelende insecten naar binnen. En wie ergert zich daar niet aan? De beste oplossing hiervoor is een hordeur of een inzethor voor de ramen.De kwaliteits-horren die André Molenaar voor u levert en monteert laten het ongedierte ongetwijfeld buiten, terwijl u heerlijk onbezorgd kunt genieten van een heerlijke zomeravond.Raamrolhorren, rolhordeuren, vaste raamhorren en hordeuren zijn er in diverse uitvoeringen en worden speciaal op maat gemaakt. Vanzelfsprekend kunnen wij onze producten in iedere gewenste kleur leveren. Continue productontwikkeling zorgt voor een juiste afstemming op iedere situatie, waarbij ook het aspect ‘design’ niet wordt vergeten. Belangrijk, want – hoe onopvallend ook – het oog wil ook wat. De fraaie vormgeving past dan ook in ieder interieur.

Hordeur De Luxe

De juiste combinatie van degelijkheid en functionele vormgeving. Een solide hor deur die beslist tegen een stootje kan. In de stevige aluminium profielen zit al een schopplaat geïntegreerd. De hordeur De Luxe is bestand tegen talloze malen open en dicht gaan. Deze scharnierende hordeur is links- of rechts draaiend te leveren.


Super raamrolhor

Door de superieure kwaliteit, de elegante vormgeving, het comfortabele bedieningsgemak en de unieke gaasopsluiting behoort de raamrolhor Super tot de absolute topklasse. Zelfs bij heftige wind of tocht blijft het gaas strak in de geleiders. Een zachte afdichting onder aan de treklijst maakt het geheel absoluut insectendicht. De volledig gesloten aluminium cassette en de unieke gaasopsluiting maken deze raamrolhor ook bij uitstek geschikt voor buiten.


Rollovent dakraamrolhor

Speciaal voor de Velux@ Dakvensters is de Rollovent ontwikkeld. De cassette is eigentijds en heeft, evenals de treklijst, mooie afgeronde vormen. Het gaas is aan de zijkanten voorzien van speciale gaasrunners. Belangrijk, want die houden het gaas bij heftige wind of tocht vast in de geleiders. De automatische sluiting zorgt voor eenvoudige en gemakkelijke bediening. Daardoor kan de Rollovent ook bij grotere hoogte worden bediend met de handige “‘ bedieningsstang van Velux@. Velux@ is een geregistreerd handelsmerk


Inzethor

Voor ieder type draai-kiepraam is dit de perfecte oplossing. Vooral door de mogelijkheid van verschillende profieldieptes, alle met een elegante, slanke vormgeving. Kant-en-klaar en in een handomdraai in uw draaikiepraam aan te brengen. Vanzelfsprekend is de inzethor ook zo weer uit te nemen.