Andre Molenaar

Kanteldeuren

De Voordelen

 
+ Tot 5 m breed
+ Ook geïsoleerd
+ Fluisterstil
+ Prijs-kwaliteit

Denkt u ook aan

 
+ Elektrische bediening
+ RAL kleur naar keuze
+ Loopdeur
+ Politie Keurmerk
 Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle enkelwandige stalen kanteldeuren, modellen Komfort en Magnum, geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen. Maar u kunt naast de enkelwandige stalen kanteldeur ook kiezen voor een geïsoleerde kanteldeur. Model Easyport is opgebouwd uit 20mm dikke isolatiepanelen en garanderen een hoge isolatiewaarde. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage.

U kunt bij uw kanteldeur kiezen uit een breed scala paneel profielleringen, accessoires en bovendien is iedere RAL-kleur leverbaar!

De kanteldeuren worden geleverd van het merk Novoferm en zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Algemene informatie diverse typen
De enkelwandige garagedeuren zijn van het model Komfort (tot 3m breed) en Magnum: (tot 5m breed, met verticale bodemvergrendeling) Deze modellen zijn leverbaar in staal en hout. Daarnaast is er de Easyport, de geïsoleerde kanteldeur.

De enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij profiellering type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar. De deur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst.

De massief houten deuren worden alleen uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noordeuropees vuren of Red Cedar geproduceerd. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar. Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerfverloop. Red Cedar glanst met een lichte roodbruine gloed. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen.

Tenslotte de Easyport. De easyport is verkrijgbaar in twee deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Iedere easyport is leverbaar met een bijpassende ingebouwde loopdeur of zijdeur. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst.

De easyport biedt goede bescherming tegen toch en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

Mogelijkheden
Om tot een kanteldeur te komen die goed aansluit bij de uitstraling van uw woning volgens uw wensen kunt u een scala van mogelijkheden combineren.

Ten eerste kiest u een van de modellen: model Komfort, Magnum of Easyport in staal of hout. Daarbij kiest u een van de beschikbare profielleringen. Wij leveren de types:

• Staal: Rees, Köln, Bremen, Frankfurt, Kiel, Essen, Hagen, Krefeld, Hamburg, Kleve, Kassel.
• Hout: Schwering, Rostock, Leipzig, Stuttgart, Ausburg, München.

U beslist of er behoefte is aan een praktische optionele loopdeur (bij type Rees) die u in óf naast de kanteldeur laat plaatsen. En dat alles in een RAL-kleur naar keuze!

Gaat u voor optimaal comfort? Dan kiest u voor de elektrische aandrijving VivoPort waarmee u de deur op afstand kunt openen en sluiten.

Accessoires Er kunnen diverse lichtopeningen geleverd worden om uw garage te voorzien van extra daglicht. Zeker wanneer u geregeld in de garage aanwezig bent om te klussen of uw hobby uit te voeren zult u versteld staan van de extra lichtopbrengst! Verder zijn er diverse toegangssystemen, deurgrepen, etc. te kiezen. Informeer naar de mogelijkheden bij uw model!

Aandrijvingen VivoPort® is een compleet automatisch aandrijvingssysteem bestaande uit een Novoferm kanteldeur met elektrische aandrijving.

Het bijzondere hieraan is dat de aandrijving wordt bevestigd zonder looprails aan het plafond. Je hebt geen extra draagconstructie nodig en daarmee bespaar je ruimte, tijd en kosten. De VivoPort opent en sluit eenvoudig, snel en geruisloos per afstandsbediening. Echter wanneer de deur tegen een hindernis aanloopt stopt deze al bij de kleinste aanraking af. Dit voor de eigen veiligheid.