Andre Molenaar

Knikarm-terrasscherm

‘Comfortabel ‘wonen’ op uw eigen terras!’

 

bella
bella
bella
bella
bella
bella
bella
bella
bella

Zorgeloos terras genoegen

Met dit sublieme scherm breidt u uw woonruimte op een zéér aantrekkelijke manier uit en wordt hinderlijk zonlicht effectief tegengegaan. Zorgeloos genieten op uw eigen terras maakt onder deel uit van het leef- en woongenot. Daarom is het belangrijk dat u op een mooie, zonovergoten dag, zelf kunt kiezen of u in de zon wilt zitten of juist in de schaduw. Is dat laatste het geval, dan is het fijn om te weten dat u dat in een sfeer kunt doen die u het meeste aanspreekt. Dankzij een knikarm-terrasscherm, waarbij u zelf de keuze van de kleuren en motieven van het doek bepaalt. Zoals die het beste passen bij uw huis en uw tuin. Bovendien is zo’n scherm niet alleen mooi om te zien, maar ook erg praktisch: het zorgt er namelijk voor dat hinderlijk zonlicht en overdadige warmte buitenshuis blijven! En u houdt een vrije doorloop onder een openstaand scherm.
Dit terrasscherm, waarbij degelijkheid gecombineerd wordt met schoonheid, is leverbaar in vele uitvoeringen. Onderaan vindt u voor elke uitvoering een brochure. Voor wat betreft het doek kunt u kiezen uit een bijna onuitputtelijke hoeveelheid effen kleuren en (streep)dessins; ook voor u is er een doek, dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak. Kijk hiervoor in de brochure links op deze pagina.
[cycloneslider id=”terrasschermen”]

De knikarmen

Knikarmschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras. Er zijn 2 systemen: het populaire 2-buis systeem, gekenmerkt door twee bevestigingspunten op de muur en het luxere 3-buis susteem, dat gemonteerd wordt door middel van een aantal muursteunen. Beide systemen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van I of 2 kabels en sterke veren. Zeer stabiel en sterk. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal. De uitval is traploos instelbaar. Alle systemen hebben een armuitval van 150, 200, 250 of 300 cm. Is dit niet genoeg? Dan hebben de ‘Olivia’ en de ‘Senza’ zelfs een armuitval van 350 cm!

De techniek

De armen zijn bevestigd aan twee robuuste aluminium steunen, die op de gevel worden gemonteerd. Het gehele scherm is een duurzaam stuk techniek, waarvoor uitsluitend kwaliteitsonderdelen worden gebruikt.

De modellering

Dit scherm kent een populaire en een luxe uitvoering. Een in het oog springend verschil vormt de voorlijst, die elk scherm een eigen raffinement geeft. In de voorlijst van de luxe uitvoering kan een gekleurde strip worden aangebracht, passend bij uw keuze doek. Iets aparts!

De doeken

Een bijna onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame zware kwaliteit (300 gram per m2), vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. In de brochure ‘doeken’ kunt u meer informatie vinden.

De bediening

De schermen worden standaard uitgevoerd met een soepel lopende bediening met een slingerstang. Het toppunt van comfort, zeker bij de zwaardere schermen, is een elektrisch bediend scherm. Maximaal bedieningsgemak wordt bereikt door toevoeging van een zon-/ windmeter, waardoor het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken!

De prijs

Beide knikarm-schermen zijn duurzaam, mooi en functioneel en qua prijs bijzonder interessant. Twee betaalbare schermen, waaraan u tijdloos plezier zult beleven.