pijl

André Molenaar Zonwering

André Molenaar Zonwering

André Molenaar Zonwering

Piazzola

De Piazzola® terraszonwering is een bijzonder praktische creatie, die de consument optimaal van het buitenleven laat genieten. Deze solide constructie is zo ontwikkeld, dat hij ongekoppeld maar liefst 30 m2 schaduw kan leveren. Ook bij een buitje blijft men droog onder deze overkapping met doek.


Technische details

Het stijlvol vormgegeven framewerk van de Piazzola® is vervaardigd uit hoogwaardig, recyclebaar aluminium van Europese bodem. De constructie is in verschillende standaardkleuren leverbaar, speciale kleuren kunnen op verzoek worden geproduceerd. In combinatie met moderne of klassieke doekkleuren en dessins kan deze extra leefruimte geheel naar eigen smaak worden gekleurd. De maximale afmeting is 6 m breed, bij een uitval tot wel 5 m. De hoogte is variabel.


Eigenschappen

De Piazzola® kan gekoppeld worden tot een breedte van maximaal 12 m. De staanders aan de voorzijde dienen als extra ondersteuning. Dit maakt dat de Piazzola® kan worden ingezet op plaatsen waar muren te zwak zijn om een traditioneel knikarm-scherm te plaatsen. Hierdoor is deze “buitenkamer” ideaal voor zowel privaat, als professioneel gebruik en een uitstekende beschermer tegen schadelijke uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden.