Andre Molenaar

Rolluiken

‘Wooncomfort, privacy en veiligheid’
Onze rolluiken brengen wooncomfort en privacy op een aanzienlijk hoger niveau. Bovendien houden ze ongenode gasten buiten de deur. De hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte, koude en frisse lucht kunnen met rolluiken zeer gedoseerd geregeld worden. Dit maakt het mogelijk om de sfeer, het binnenklimaat en de hoeveelheid privacy exact af te stemmen op uw persoonlijke wensen.
De Aurora rolluikenlijn bestaat uit lamellen en kasten van zeer goede kwaliteit met een uitermate scherpe prijsstelling. Er is een breed assortiment in kleuren, zoals staalblauw en antraciet. Het is mogelijk om een andere kleur voor de kast te kiezen dan voor de lamellen. U kunt uw rolluik dus perfect afstemmen op de gewenste uitstraling van uw woning. Aurora rolluiken kunnen worden voorzien van een geïntegreerde hor of screen. Afhankelijk van het type rolluik, de uitvoering en de wijze van aanbrengen, werken Aurora rolluiken geluidwerend en inbraakvertragend.

Maatwerk
Onze rolluiken zijn voor vrijwel alle toepassingen op maat te maken. Denk hierbij aan ramen, raam/ deurcombinaties, schuifpuien en tuindeuren, maar ook aan garagedeuren en winkelpuien. De mogelijke kastmaten zijn 165, 180 en 205 mm.

[cycloneslider id=”rolluiken”]

De uitvoering
Een rolluik bestaat uit een afgeschuinde kast, zijgeleiders, onderlijst en lamellen. De zijgeleiders en onderlijst zijn van geextrudeerd aluminium en daardoor zeer sterk. Deze zijgeleiders zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. De onderlijst bevat een rubberen afsluitprofiel, wat zorgt voor een optimale isolatie en praktisch geruisloze werking. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig uitgevoerd, gevuld met polyethaanschuim waardoor ze sterker zijn en beter warmte en geluid isoleren.

Bediening
Onze rolluiken kunnen handmatig of elektrisch worden bediend. Handmatige bediening kan zowel buiten als binnen door middel van een bandopwinder of oogwindwerk met slingerslag. Heel comfortabel is elektrische bediening, eventueel aangevuld met afstandbediening, schakelklok of sleutelschakelaar. Met een afstandbediening kunnen meerdere rolluiken samen of individueel draadloos worden bediend. Door toepassing van een schakelklok kunt u er zeker van zijn dat uw rolluiken op het door u gewenste tijdstip open of gesloten zijn. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Enkele kernvoordelen
Wat denkt u van:

  • Stookkostenbesparend
  • Zon- en hittewerend
  • Geluid-isolerend
  • Lichtregelend
  • Insektenwerend
  • Verduisterend
  • Inbraakvertragend
  • Vele kleuren
  • Zéér prijsvriendelijk


aurora

Aurora rolluiken

beveiligingsrolluiken

beveiligingsrolluiken

newlook-rolluiken

Newlook Rolluiken