pijl

SolidScreen Standaard

Unieke eigenschappen


De SolidScreen Standaard is de ideale zonwering voor zowel particulieren als projecten.

 

  • Screen met ritstechniek
  • Vele kastvarianten
  • Extra verstevigde kastophanging
  • As met doek eenvoudig uitneembaar
  • Geleider met kabelgoot 

André Molenaar Zonwering

Over de SolidScreen

De SolidScreen is een zeer populaire ritsscreen. Naast het effectief weren van zonnewarmte biedt de SolidScreen namelijk visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Het systeem is bovendien succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort) en heeft de hoogste klasse behaald bij TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De SolidScreen is daardoor ook uitermate geschikt als zonwering op grote hoogten.

 

De SolidScreen Standaard wordt vervaardigd uit duurzame materialen en is extra stabiel door bijvoorbeeld dubbele lagering in diverse proppen en een speciale kapondersteuning bij grote breedtes. Om de aftekening van het doek te verminderen is er voor deze buitenzonwering een bovenbuis met terugliggende doeksleuf leverbaar.


Alle SolidScreens zijn voorzien van bevestigingsplaten, waardoor de bovenrol eenvoudig in en uit de kap geschoven kan worden. De verschillende geleiders bieden de mogelijkheid om de motorkabel volledig uit het zicht door te voeren en er is zelfs een zijgeleider ontwikkeld voor toepassing onder een terrasoverkapping of Cubola. Dit alles maakt de SolidScreen de ideale zonwering voor zowel particulieren als projecten.

André Molenaar Zonwering

André Molenaar Zonwering

André Molenaar Zonwering