pijl

Summerlight

De Summerlight is reeds jaren een succesvolle verandazonwering van AVZ. Via de geleiders glijdt het doek over de bovenzijde van het dak van de veranda of serre, zodat hinderlijk zonlicht geweerd wordt. De unieke veerconstructie van de Summerlight houdt het doek op spanning. Naast het Summerlight-systeem, is er ook de Summerlight Verso. Hiervan wordt de kast naar beneden geplaatst, zodat deze nog minder opvalt. 

Voor extra grote afmetingen is er de Summerlight (Verso) XL. Het is tevens mogelijk om de Summerlight te koppelen, wat veelal toegepast wordt als zonwering bij lichtstraten.

André Molenaar Zonwering

Productomschrijving

Het is afhankelijk van de toepassing en gewenste afmeting, welk type Summerlight het beste geschikt is. Het acryldoek wordt in alle gevallen op spanning gehouden door middel van een unieke veerconstructie.

Voor extra gebruikscomfort is elektrische bediening een absolute must. De verandazonwering kan zelfs worden voorzien van een zon- en windautomaat, zodat automatisch voor een aangename temperatuur wordt gezorgd. Uiteraard behoort een afstandsbediening ook tot de mogelijkheden. 

André Molenaar Zonwering

André Molenaar Zonwering

André Molenaar Zonwering