Andre Molenaar

Piazza

Terrasoverkapping
‘Beschermd genieten van uw tuin’.

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met onze terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

De solide constructie van onze terrasoverkapping, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jaren lang plezier van zult hebben. Om het comfort compleet te maken kunt u kiezen voor de Summerlight verandazonweringen die geschikt zijn voor montage op de Piazza terrasoverkapping. Via geleiders glijdt het gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van de terrasoverkapping. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

Uitvoering

De overkappingen kunnen op maat worden geproduceerd en naar wens worden uitgevoerd in RAL9010 (wit), RAL9001 (crème) en RAL7016 (antraciet structuurlak). Met een perfecte afdekking van lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat wordt de overkapping perfect passend gemaakt bij uw woning. Geïntegreerde verlichting is optioneel verkrijgbaar.

Montage
Onder een variabele montagehoek van 5 tot 12 graden kunnen de liggers recht afgezaagd worden. Hierdoor is de Piazza® makkelijker voor te bereiden op de meeste montagesituaties en breed inzetbaar. Schroeven, bouten en andere uitstekende delen worden uit het zicht onttrokken door blinde montage. Ook de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, en de staanders is volledig aan het zicht ontrokken.

piazza

Klik hier voor de brochure